Novi Ford Focus od 11.990 EUR

Ukoliko Vam je putovanje jednako važno koliko i krajnje odredište, sviđaće Vam se novi Focus. Privlačne spoljašnjosti i svežih aerodinamičnih linija. Inovativna tehnologija čvrsto „drži“ ovaj automobil za podlogu, bez […]

Ukoliko Vam je putovanje jednako važno koliko i krajnje odredište, sviđaće Vam se novi Focus. Privlačne spoljašnjosti i svežih aerodinamičnih linija. Inovativna tehnologija čvrsto „drži“ ovaj automobil za podlogu, bez obzira koliko je ona zahtevna.

Uvereni smo da će Vam se dopasti udobna kabina sa svojim intuitivnim, ergonomski postavljenim komandama, tako da će Vam se činiti da je svako putovanje jednostavno prekratko.

Vozač će, pak, uživati u izvanrednim performansama jednog od novih, najsavremenijih benzinskih ili unapređenih dizel motora. Snažni su, sa munjevitim odazivom na pritisak „gasa“, a uz to uzorno ekonomični i prijateljski „nastrojeni“ prema okolini.

I još nešto – vrlo važno: svi u kabini novog Ford Focusa biće bezbrižni, jer se o njihovoj bezbednosti brine mnoštvo novih, visoko sofisticiranih elektronskih i mehaničkih sistema.

Bićete ponosni na svoju odluku – izbor novog Ford Focusa je investicija u pravu vrednost.

http://ford.rs/PutnickiProgram/Focus

About Fordlover